VAŠ SERVIS

069 1111 960

Blog

 

Prilagodite vodokotlić prema vašem ukusu i odaberite Geberit ugradni voodkotlić.

SVET KUPATILA iz Beograda prodaje ugradne Geberit vodokotlićeUgradni Geberit vodokotlići nam omogućavaju da kreiramo kupatilo kao iz snova, pa je Ugradni vodokotlić oprema za kupatilo koju savetujemo svakom kupcu.

Opširnije: Geberit ugradni vodokotlići

Geberit Sestra tuš kade jedinstvenog i elegantnog dizajna, površine sa efektom kamena, izuzetnog protiv-kliznog svojstva i sa inovativnim tehničkim detaljima, upotpunjuju ponudu Geberit rešenja za moderno kupatilo. Geberit Sestra tuš kada dolazi u 9 dimenzija i 3 boje, belojsivoj grafitnoj i može se postaviti na pod ili u ravni poda.

Opširnije: Geberit Sestra tuš kada

Unutrašnja površina keramičkog WC elementa bez ivica predstavlja unapređenje TurboFlush tehnologije ispiranja, koja se već koristi u različitim Geberit AquaClean tuš WC-ima. Kada se aktivira ispiranje, voda se sliva bočno niz keramički element, a zatim se spiralno spušta kroz unutrašnjost. Optimizovani način protoka vode omogućava izuzetno tiho, ali istovremeno i izuzetno temeljno ispiranje.

Opširnije: Geberit One WC šolja

Ne poričem uzbuđenje prilikom izbora haljine, farmerki ili visine štikle, boje ruža ili nove torbe. Uživala sam i prilikom izbora troseda, tepiha i trpezarijskih stolica… Izbori su važni, govore puno o nama. Kroz izbore se srećemo i upoznajemo sami sa sobom i dajemo priliku zainteresovanima, radoznalima i pronicljivima da nas bolje upoznaju.

Opširnije: Kako izabrati tipku

Moguće je plaćanje preko računa, gotovinski kao i platnim karticama

Naziv preduzeća: "MI PIACE doo"
Matični broj: 21155756
PIB: 109288559
Tekući račun Banca Intesa: 160-442695-18


Telefoni za informacije:

+381 69 11 11 960 ( poziv i sms )

Email adresa: svetkupatila@gmail.com