VAŠ SERVIS

069 1111 960

Unutrašnja površina keramičkog WC elementa bez ivica predstavlja unapređenje TurboFlush tehnologije ispiranja, koja se već koristi u različitim Geberit AquaClean tuš WC-ima. Kada se aktivira ispiranje, voda se sliva bočno niz keramički element, a zatim se spiralno spušta kroz unutrašnjost. Optimizovani način protoka vode omogućava izuzetno tiho, ali istovremeno i izuzetno temeljno ispiranje.

Poklopac i daska WC šolje, koji su izrađeni od visokokvalitetne plastike i imaju SoftClose mehanizam sporog zatvaranja, savršeno se uklapaju sa WC šoljom. Dva pričvrsna zavrtnja koja se nalaze na keramičkom elementu omogućavaju da poklopac i daska u potpunosti budu u ravni sa njim, kao i da se jednim potezom uklone i ponovo postave, što dodatno olakšava čišćenje. Geberit ONE WC šolju možete da uparite i sa Geberit One bideom koji je takođe podesiv po visini

TEHNOLOGIJA UGRADNJE GEBERIT ONE WC ŠOLJE

Geberit ONE WC šolja uklapa se sa dokazanim Geberit Duofix instalacionim elementom, ali može se da se kombinuje i sa ugradnom tehnologijom drugih proizvođača. Razvili smo novi komplet za pričvršćivanje od kombinacije metala i plastike, a koji se nalazi u šupljem prostoru na zadnjoj strani keramičkog elementa kako bi WC šolja mogla da se pričvrsti za instalacioni element u predzidnoj konstrukciji. Sa jedne strane, ovaj komplet pričvršćuje keramički element i omogućava optimalni dotok vode. Sa druge strane, to olakšava montiranje WC šolje na različitim visinama, kako tokom prve montaže, tako i mnogo godina kasnije. Raspon iznosi ukupno 4 cm (od 3 cm iznad do 1 cm ispod u odnosu na fabričko podešavanje), što može da ima značajan uticaj na udobnost pri sedenju.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko izbora sanitarija za kupatilo slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vam pomoći i izaći u susret za sve zahteve.

Dobrodošli na sajt najbolje kupatilske opreme - svetkupatila.com

Neke od karakteristika Geberit One konzolne WC šolje su:

  • Podesiv po visini, gornja ivica keramike 41–45 cm
  • Skriveno učvršćenje
  • WC šolja bez ivice za ispiranje sa tehnikom ispiranja TurboFlush
  • Jednostavno učvršćenje preko prenosnika za optimizovani prenos snage
  • WC daska od duromera
  • Šarka od metala
  • Poklopac WC-a, preklapajući
  • Tanki dizajn
  • WC daska, mogućnost skidanja bez alata
  • WC daskasa poklopcem, mogućnost skidanja bez alata

Za montažu i ugradnju, kao i za servis geberit proizvoda kontaktirajte nas, jer mi smo ovlašćeni servis za Geberit proizvode - SVET KUPATILA - 069/1111-960

 

Autor teksta: Vuk Zdravković

 

 

Preuzimanje dela, ili celog teksta, dozvoljeno je samo uz navođenje autora.

primi sui motori con e-max
Moguće je plaćanje preko računa, gotovinski kao i platnim karticama

Naziv preduzeća: "MI PIACE doo"
Matični broj: 21155756
PIB: 109288559
Tekući račun Banca Intesa: 160-442695-18


Telefoni za informacije:

+381 69 11 11 960 ( poziv i sms )

Email adresa: svetkupatila@gmail.com