VAŠ SERVIS

069 1111 960

Ne poričem uzbuđenje prilikom izbora haljine, farmerki ili visine štikle, boje ruža ili nove torbe. Uživala sam i prilikom izbora troseda, tepiha i trpezarijskih stolica… Izbori su važni, govore puno o nama. Kroz izbore se srećemo i upoznajemo sami sa sobom i dajemo priliku zainteresovanima, radoznalima i pronicljivima da nas bolje upoznaju.

Izbori su často nesvesni, puno puta nametnuti i ograničeni ponudom, standardima i konvencijama. Izbori su često i suženi, ako tako dozvolimo, ali ako se razmaštamo, prepustimo, ako sebi dozvolimo luksuz da biramo… izbor je tako snažan i izbor je tako važan, jer.… to je Vaša tipka.

Da, ukoliko niste naslutili , danas biramo Geberit tipku za aktiviranje.

Da Vas ne zbunjujem, pre izbora Geberit tipke za aktiviranje, već smo izabrali Geberit ugradni vodokotlić. Odlučili smo sa za Geberit Sigma ugradni vodokotlić. Zašto ? Bez barijera je, sa podesivom visinom ugradnje, dostupan kao Duofix i Kombifix, sa čeonim aktiviranjem ispiranja, sa ventilacijom neprijatnih mirisa i sa mogućnošću daljinskog aktiviranja. Jel moguće poželeti još nešto?

Znam da jeste. Savremeni dizajn nametnuo je estetiku kao ultimativni momenat. I to je ono čime ćemo se sada baviti. Naravno, funkcionalnost ne trpi i ne dovodi se u pitanje jer to je Geberit.

Da ovo ne bi trajalo beskonačno izbor sam suzila i sada treba da se odlučim između Geberit Sigma 50 i Geberit Sigma 21 tipke za aktiviranje. Mislite da se dvoumim ? Varate se. U opticaju je bar 50 tipki.

Geberit Sigmu 50 odlikuje elegancija, deset različitih boja, površine su od stakla, prirodnog kamena ili metala, baza od izdržljivog livenog cinka, bez okvira su, dizajn ispune može biti i po želji.

Kod Sigme 50 postoje četiri opcije tastera za aktiviranje i to: metal hrom, metal roze zlatni, metal mesing i metal crna hromirana. Ja biram metal crnu hromiranu. Idemo dalje. Biram boju površine osnovne ploče tipke. U opticaju su: bela, crna, mustang škriljac, optika beton, američka orahovina, ispuna po izboru. Biram boju optika beton, što znači Geberit Sigma 50 optika beton sa crnim hromiranim tasterima (Geberit 115.671.JV.2). Wow !!! Nije gotovo, imam kupatilo i na spratu.

Geberit Sigma 21 je klasična. Izbor je između sedam različitih boja, površina od stakla, keramike, drveta i škriljaca, baza od izdržljivog livenog cinka, bez okvira, dizajn ispune može biti i po želji.

I ovde imamo četiri opcije tastera za aktiviranje i to: metal hrom, metal roze zlatni, metal mesing i metal crna hromirana. Ja biram metal crnu hromiranu. Razlika je u tome što su kod Sigme 21 u pitanju okrugli tasteri (kod Sigme 50 tasteri su pravougaoni). Opet crna hromirana i zaključak da izbori liče. Ponuda boje osnovne ploče ista je kao kod Sigme 50, ali moj izbor nije isti. Ovog puta biram Sigmu 21 crnu (Geberit 115.651.SJ.1).

Eto, verovali ili ne sve ostale elemente, pa i pločice , biraću u odnosu na već učinjeni izbor Geberit tastera za aktiviranje, što i Vama želim.

I ne, neću da se mešam.Izaberite po svojoj meri, jer Vi ste reper u svom životu, a dobar deo tog života provodite u svom kupatilu, dodirujući svoju tipku za aktiviranje. Ja biram šta diram 😉, a Vi?

 

Autor teksta: Ivana Vučićević Zdravković

 

 

Preuzimanje dela, ili celog teksta, dozvoljeno je samo uz navođenje autora.

 

 

 

 

primi sui motori con e-max
Moguće je plaćanje preko računa, gotovinski kao i platnim karticama

Naziv preduzeća: "MI PIACE doo"
Matični broj: 21155756
PIB: 109288559
Tekući račun Banca Intesa: 160-442695-18


Telefoni za informacije:

+381 69 11 11 960 ( poziv i sms )

Email adresa: svetkupatila@gmail.com