VAŠ SERVIS

069 1111 960

 

Prilagodite vodokotlić prema vašem ukusu i odaberite Geberit ugradni voodkotlić.

SVET KUPATILA iz Beograda prodaje ugradne Geberit vodokotlićeUgradni Geberit vodokotlići nam omogućavaju da kreiramo kupatilo kao iz snova, pa je Ugradni vodokotlić oprema za kupatilo koju savetujemo svakom kupcu.

Geberit Ugradni vodokotlići najčešće se kombinuju sa konzolnom WC šoljom, mada se mogu koristiti i uz stojeću WC šolju, čime se postiže dodatna ušteda.

Geberit Ugradni vodokotlići se uglavnom prodaju zajedno sa tipkom, iako je tipke moguće kupiti i odvojeno. Geberit Tipke za ispiranje wc šolja dostupne su u većem broju oblika u beloj, mat ili sjajnoj varijanti koje će uklopiti u stil i dizajn svakog kupatila.

Ono što je posebno atraktivno kod Geberit ugradnih vodokotlića je njihova mala dubina, uglavnom od svega desetak centimetara, tako da ugradnja vodokotlića minimalno utiče na plan kupatila.

Geberit Ugradni vodokotlići imaju podesive funkcije za uštedu vode i dvokoličinsko ispiranje ili start/stop ispiranje.

Pogledajte našu bogatu ponudu proizvoda u kategoriji Geberit kao što su Geberit ugradni vodokotlići. Informišite se o cenama ili kupite online geberit ugradne vodokotliće na našem sajtu svetkupatila.com

Za ugradnju i servis Geberit proizvoda kontaktirajte svetkupatila.com jer mi smo ovlašćeni servis Geberitovih proizvoda.

Dobrodošli na sajt najbolje opreme za kupatilo brenda Geberit - svetkupatila.com - 069/1111-960

 

Preuzeto sa: Svet kupatila 

primi sui motori con e-max
Moguće je plaćanje preko računa, gotovinski kao i platnim karticama

Naziv preduzeća: "MI PIACE doo"
Matični broj: 21155756
PIB: 109288559
Tekući račun Banca Intesa: 160-442695-18


Telefoni za informacije:

+381 69 11 11 960 ( poziv i sms )

Email adresa: svetkupatila@gmail.com