VAŠ SERVIS

069 1111 960

Geberit Sestra tuš kade jedinstvenog i elegantnog dizajna, površine sa efektom kamena, izuzetnog protiv-kliznog svojstva i sa inovativnim tehničkim detaljima, upotpunjuju ponudu Geberit rešenja za moderno kupatilo. Geberit Sestra tuš kada dolazi u 9 dimenzija i 3 boje, belojsivoj grafitnoj i može se postaviti na pod ili u ravni poda.

Oblik i tehnologija inspirisani Geberit CleanLine kanalicom, novi sifon koji garantuje maksimalnu higijenu i njegove vrhunske performanse, materijali visokog kvaliteta - sve to je Geberit Sestra, idealan proizvod koji kombinuje estetiku i funkcionalnost.

 

Renomirana tehnologija Geberit sifona omogućila je realizaciju integrisanog odvoda, minimalističkog i elegantantnog a u isto vreme jedinstvenog. Rezultat je savršeni spoj estetike i funkcionalnosti. Elegantan poklopac koji se diskretno utapa u tuš kadu skriva sifon sa visokim kapacitetom odvoda.

 

Geberit Sestra garantuje besprekornu higijenu. Odvodni sistem proteže se duž površine tuš kade, izbegavajući na taj način nagomilavanje nečistoća. Ovaj element linearnog i ekskluzivnog dizajna sastoji se od centralnog poklopca koji se lako može ukloniti. Unutra se nalazi umetak sa zupcima koji se lako može izvaditi pri svakodnevnom čišćenju.

Praktični grebenasti umetak ispod poklopca može se lako ukloniti radi čišćenja i maksimalne higijene.

 

Geberit Sestra je tuš kada koja se veoma lako ugrađuje. Sa samo 4 cm debljine, može se ugraditi na površinu ili u ravan poda a vašem kupatilu daje elegantan izgled uz garantovanu udobnost, funckionalnost i maksimalnu sigurnost, čak i kada se radi o kupatilima za osobe sa invaliditetom.

 

Zahvaljujući kamenoj smoli od koje je napravljena,  Geberit Sestra tuš kada je izuzetno kvalitetna prijatna i bezbedna za korišćenje.

 

U ponudi takođe imamo i sifone za Geberit tuš kade Sestra kao i komplete za popravku ukoliko dođe do oštećenja.

 

Tako da toplo preporučujemo da je uzmete u obzir isto kao i ostale Geberit proizvode prilikom renoviranja tj. adaptacije vašeg kupatila ili opremanja potpuno novog.

 

Preuzeto sa: Svet kupatila

 

primi sui motori con e-max
Moguće je plaćanje preko računa, gotovinski kao i platnim karticama

Naziv preduzeća: "MI PIACE doo"
Matični broj: 21155756
PIB: 109288559
Tekući račun Banca Intesa: 160-442695-18


Telefoni za informacije:

+381 69 11 11 960 ( poziv i sms )

Email adresa: svetkupatila@gmail.com